0500 522 589

Luotettavaa yhteistyötä
rakennusliikkeille ja omakotitalorakentajille

Paalutamme tukevaa tulevaisuutta

Paalutuspalvelua Turusta

Kokenut asiantuntijasi Varsinais-Suomen alueella

Teräspaalutus Hämäläinen toteuttaa kaikki paalutustyöt ammattitaidolla vaativiinkin kohteisiin. Meiltä saat luotettavaa ja osaavaa palvelua pitkällä, yli 25 vuoden kokemuksella. Toimimme ensisijaisesti Turussa ja muualla lähikunnissa, kuten Liedossa, Kaarinassa, Salossa, Naantalissa, Raisiossa, Maskussa, Mynämäellä, Uudessakaupungissa ja Loimaalla. Tarvittaessa palvelemme myös muualla Varsinais-Suomessa.


Teräspaalutus on nopea tapa vahvistaa perustukset

Paalutus on pohjarakennustekniikka, joka mahdollistaa rakenteiden perustamisen, vaikka pohjamaa olisi kantavuudeltaan heikkoa. Turun rakennuksista suuri osa lepää paalutettujen perustusten varassa. Tekniikkana paalutus on jo satoja vuosia vanha, mutta nykyisin puupaalut on korvattu pääasiassa teräsbetonipaaluilla ja teräsputkipaaluilla.


Kustannustehokkaat paalutukset meiltä!

Teräspaalutus on nopea ja kustannustehokas tapa vahvistaa pehmeää maaperää rakennusten alla. Paalutuksen hinta määräytyy käytettävän materiaalin, kohteen laajuuden ja lyöntisyvyyden perusteella. Meiltä saat hyvän tarjouksen asiantuntevasti ja tehokkaasti hoidetusta paalutuksesta.


Haluatko lisätietoa tai kilpailukykyisen tarjouksen?

Teräspaalutus Hämäläinen on erikoistunut teräspaalutuksiin, ja voimmekin tarjota kaiken tarvittavan onnistuneeseen perustustyöhön. Vankka kokemus tältä erikoisalalta tuottaa asiakkaillemme sujuvia toteutuksia kohtuuhintaan. Kun tarvitset lisätietoa paalutustöistä tai kilpailukykyisen tarjouksen, ole yhteydessä!

Pyydä tarjous »

Näin pyydät ammattilaiset paikalle:

Soita numeroon 0500 522 589 tai lähetä meille viestiä.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.